Nazlı Senem Ünal Kimdir? Biyografisi

Nazlı Senem Ünal Kimdir? Biyografisi

Nazlı Senem Ünal, 22 Mayıs 1991 yılında Bursa dünyaya gelmiştir. Ünal, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. Nazlı Senem Ünal, ilk oyunculuk deneyimini Üzgünüm Leyla dizisi ile yaşamıştır. Ünal, daha önce Tat Ketçap Vakıfbank ve Lenovo gibi markaların reklamlarında da yer almıştır.

İkizler burcu olduğu bilinen oyuncu, burcunun özelliklerinin neredeyse tamamını yansıttığını ifade etmektedir.

Nazlı Senem Ünal, Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak oyuncuları arasında yer almıştır oyuncu aynı zamanda Aykut Enişte ve Organize İşler: Sazan Sarmalı filmlerinde de rol almıştır.

Nazlı Senem Ünal kimdir? Üç Kız Kardeş adlı dizinin Mine karakteri olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu, dizinin ilk bölümü sonrasında dikkat çekti. Başarılı bir oyunculuğa imza atan oyuncunun yalnızca oyunculuğu değil güzelliği ve sempatikliği de izleyiciden tam not almayı başardı.

Nazlı Senem Ünal nereli hemen bahsedelim. Doğma büyüme Bursalı olan oyuncu, uzun bir süredir İstanbul’da yaşam sürmektedir. Oyuncunun annesi ve babası ise ekran önünde yer almayı tercih etmedikleri bilinmektedir.

Eğitimi için İstanbul’a yerleşme kararı olan Nazlı Senem Ünal, Maltepe Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. Bu bölümden başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra oyuncu bir süre İngiltere’ye yerleşmiş, burada yabancı dilini geliştirmek amacıyla eğitim almıştır.

Bu eğitimini de tamamlaması sonrasında yeniden, Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Daha sonrasında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarında tiyatro bölümü okuyarak, buradan da mezun olmuştur. Aldığı oyunculuk eğitimi sonrasında Nazlı Senem Ünal kariyerini bu yönde sürdürme kararı almıştır.

Nazlı Senem Ünal boy kilo bilgisi sevenleri tarafından araştırılabiliyor. 1.65 boyunda olan oyuncunun kilosu 50’dir. Hayatının hiçbir döneminde kilo problemi yaşamadığını dile getiren oyuncu, buna rağmen düzenli olarak spor yaptığını ve yediklerine dikkat ettiğini ifade ediyor.

Nazlı Senem Ünal ÇGHB adlı program ile tanınmış ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. İlk olarak 2013 yılında ekranlarla buluşan oyuncunun kariyerinde zirveyi görmesi bu program sayesinde olmuştur. Yer aldığı skeçlerdeki başarılı oyunculuğu izleyici ve birçok yapımcı tarafından dikkat çekmiştir.

2 yıl boyunca yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden, geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Bunun nedeni ise tamamen dizi projelerine dahil olmasıydı. Yoğun çalışma temposuna ayak uyduramayan oyuncu bu ekipten ayrılarak, tek başına devam etmek durumunda kalmıştır.

Nazlı Senem Ünal oyunculuğa ilk olarak 2013 yılında başlamıştır. İlk olarak Samanyolu dizisinde kötü bir karakter olan Burcu’ya hayat vermiştir. Daha sonra ise oyunculuk kariyeri sebebiyle Çiçek sepeti, Türkcell tabela, Lenovo, Vakıfbank ve Tat Ketçap markalarının reklamlarında yer almıştır.

2019 yılında BKM Mutfak ekibi ile çalışmaya başlayan oyuncu 2 sezon boyunca ÇGHB programında yer almıştır. 2021 yılında ise Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara adlı dizide Jülide karakterine hayat vermiştir. Bu dizide çok beğenilen oyuncu bu dizi sayesinde kariyerinde büyük bir yükseliş yaşamıştır.

Nazlı Senem Ünal sevgilisi var mı kesin olarak bilinmemektedir. Oyuncu bugüne dek özel yaşantısı ile gündeme gelmemiştir.

Nazlı Senem Ünal estetikli mi değil mi konusu oldukça merak ediliyor. Yakın zamanda bu konu üzerine açıklamalarda bulunan oyuncu, vücudunun hiçbir yerinde estetik bulunmadığını ifade etmişti.

Nazlı Senem Ünal estetiksiz hali olarak gösterilen fotoğrafların, oyuncunun Samanyolu dizisinde yer aldığı dönemden olduğu belirtiliyor. O zamanlar 22 yaşında olduğunu belirten oyuncu, zamanla yüzünde değişmelerinin olduğunu bunun da normal karşılanması gerektiğini vurgulamıştı.

Nazlı Senem Ünal İnstagram hesabı üzerinden oldukça aktiftir. Özel yaşantısı ve iş hayatına dair paylaşımlada bulunan oyuncunun bu hesabında yaklaşık 100 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun İnstagram hesabı için @nazlisenem bağlantısına tıklayabilir, oyuncuyu takip edebilirsiniz.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Üç Kız Kardeş (Mine, TV Dizisi 2022)

Saklı (Müge, TV Dizisi 2021)

Menajerimi Ara (Jülide, TV Dizisi 2020)

Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak (TV Dizisi 2019-2020)

Aykut Enişte (Sinema Filmi 2020)

Organize İşler: Sazan Sarmalı (Cetvel, Sinema Filmi 2019)

Hızır Ekip (Burcu, TV Dizisi 2013)

Üzgünüm Leyla (TV Dizisi 2000)

Author: RasitTunca

Bir yanıt yazın