Bircan Bali Kimdir? Biyografisi

Bircan Bali Kimdir? Biyografisi

Bircan Bali Doğum Tarihi: 4 Ocak 1988

Bircan Bali Kaç Yaşında: 32 yaşında

Bircan Bali Nereli: Adana

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek’le evlenmiştir. 2018 yılında 5 yıllık evlilikleri sona ermiştir.

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek’le evlenmiştir. 2018 yılında 5 yıllık evlilikleri sona ermiştir.

Bircan Bali’nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaya başladı.

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Eylül ayında nikah masasına oturdu.

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Bali’nin bir erkek kardeşi vardır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 2017 yılında Beyaz Tv ekranlarında yayın hayatına devam eden Söylemezsem Olmaz programında yorumcu ve sunucu olarak kamera karşısına geçti.

Bu programda birçok partner ile çalışan genç isim, uzun süre Ece Erken ile birlikte yorumculuk yaptı. Ece Erken’in programdan ayrılmasının ardından Seren Serengil ile bberaber yorumculuk yapmaya başlayan Bircan Bali’ye önce Arto eşlik etti. Arto’nun ayrılmasıyla ikiliye eski model Deniz Akkaya eşlik etmeye başladı.

BİRCAN BALİ’NİN ESKİ EŞİ KİM?

Program yorumcusu Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek ile evlendi. Geçtiğimiz yıllarda Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, ikinci evliliğini Avukat Ömer Gezen ile yaptı.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile 2019 yılının Eylül ayında nikah masasına oturdu. İkili 2021 yılının başlarında yollarını ayırdı. Çiftin Saygı Karen adında bir kızları var.

ÖMER GEZEN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Bircan Bali’nin eski eşi Avukat Ömer Gezen, Kuleli Askerî Lisesi’den mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi’nin hukuk bölümünde tamamladı. Avukatlık ve hukuk bürosunda kariyerini sürdüren Ömer Gezen, aslen Antalyalı.

Author: RasitTunca

Bir yanıt yazın